Øjenbryn:
_   SEMI PERMANENT MAKE UP

Hvorfor skal vælge du lave dine nye flotte øjenbryn med microblading semi permanent make-up hos Salon Nora ?

Info om semi permanent make up :

Den geniale behandlingsmetode 3d
Et bryn lavet med 3D-metoden er et bryn med små effekter, der ligner ægte hår. Behandlingen foregår som en slags tatovering, men udføres med et såkaldt microblade i stedet for nåle.

Behandlingen udføres med sterile engangsartikler og instrumenter (PhiBrush), og pigmenterne er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder (PhiBrows microblading pigmenter).

Efterbehandling foretages 4-6 uger efter behandlingen, fordi mellem 10 og 15% af hairstrokes forsvinder efter den første behandling.

Fra meget mærk farve til den rigtige farve på 7 dage
Farven er meget  mørk i de første 5 til 7 dage. 7 dage sener mister farven 40 til 50% af dens intensitet. Hvis du mener, farven er for mørk, skal du IKKE på nogen måde forsøge, at fjerne det selv. Men tålmodigt vente 7 dage så farven kan falme på egen hånd, efter heling af huden.

Efterfølgende pleje udgør 70% af behandlingens succes. Her er det vigtigt, at man lytter til behandlerens  rådgivning, fordi hvis du ikke gør, så du kan miste op til 80% af dine nydeponerede hairstrokes, vask af bryn og anvendelse af den medfølgende creme er af stor betydning.

Stor farveholdbarhed
Farvens holdbarhed afhænger primært af, om huden er fedtet. Des mere olieret hud, des kortere levetid har farven i huden. Sved, sol og overdrevet brug af pudder kan også reducere farvens holdbarhed. Overholder du ikke den anbefalede efterfølgende pleje eller dine efterbehandlinger, vil resultatet fremstå ufærdigt og ikke optimalt.

Genopfriskning er inkluderet
I gennemsnit forventes en tidsramme inden en genopfriskning på ca mellem 10 og 12 måneder. Med fedtet hud er det ca. 6 måneder.

Smerten under behandlingen er individuel. Bange og nervøse kunder og kunder, der har deres menstruation føler normalt stærkere smerter, mens andre kunder sammenligner smerten med den, de føler, når de plukker øjenbryn. Det er muligt at anvende milde bedøvelser i form af crene eller væske, som helt kan fjerne smerterne under behandlingen. Nervøse kunder tilbydes terapi forud for behandlingen.

Microblading er et manuelt håndstykke, nogle vil kalde det “old school”, og det er for så vidt også korrekt, da metoden -selvom den er forholdsvis ny for den vestlige verden- har været anvendt til permanent makeup i Asien i over 20 år.

Sådan foregår selve behandlingen
På det manuelle håndstykke sættes en række med meget små nåle på. Nålene dyppes i farve, hvorefter man “ridser” farven let ned i huden. Hver gang man kører de små nåle over huden, siger det en “ritcsh” lyd. Dette er IKKE huden, der siger denne lyd, men derimod nålene, som når de får modstand, siger denne lyd. Det kan sammenlignes med når man kører hånden over en fintakket kam. Symmetri bestemnes ved hjælp af PhiBrows applikationen, og optegningen foregår, mens kundernes øjne er lukkede, fordi på den måde er de mimiske muskler, der kan påvirke øjenbrynenes symmetri, afslappet.

Strokes er altid lagt i retning af kundens egne naturlige hårvækst for, at opnå hyper-realistisk udseende.

Er du lidt bange for det gør ondt? 
De fleste oplever ikke smerte, men kan naturligvis mærke der bliver arbejdet med huden.

Men vi har et særligt tilbud til dig, der er lidt bekymret for, det gør ondt.

Book altid en konsultation  før behandlingen, hvis du:

  • Er bange for nåle eller smerte.  Som uddannet hypnose- og NLP terapeut kan jeg hjælpe med at fjerne angst og mindre smerter.
  • Har problematisk hud
  • Har alvorlige sundhedsproblemer
  • Brug af medicin.
  • Har gammel permanent make-up på dine øjenbryn.

Bliv fortrolig med og sæt dig grundigt ind i helingsprocessen og aftercareforløbet, før behandlingen.

 

Priser

Koster Phibrow med re.touch after 1 mdr koster                   Kr.  3999,-

*Hypnose, NLP & EFT terapi ½ – 1½ time Før og  efter     Kr.    999,-

Du er meget velkommen til at kigge indenfor hos Salon Nora, hvis du har spørgsmål.

 

 

 

Kun hos Shanti hos Salon Nora har du mulighed for terapi forud for behandlingen!

Fordi Shanti er uddannet fra Phibrows  Academi hos Diana Hvas i København  og har Uddannelse som Master i Hypnose og NLP terapi  og  Forudgående terapi. EFT Hypnose tager.1/2  time for behandling for at give hurtig healing,  hurtig modtagelighed  og mindre smerte for dig der meget sart hud/ sensitiv hud. Terapi kan gøre hud mere modtagelig og   holdbarhed farve til  special dig har  fedtet  hud,  da fedtet  hud er ikke nem at arbejde med sammenlignet med folk der har normal hud. Forudgående terapi er  anbefalet special til alle, der har problemer  med med hud & sart / sensitiv hud. Hvis man ønsker  terapi før man fået microblading bryn,  så det er godt sted hos Salon Nora at lave semi permanent make up som tager 3 timer behandling og terapi  ½ time til 1,1/2 time, så husk ar spise hjemfra før behandling eller tage frugter med,  så man har det godt under behandling.